Exclusieve events

HALLOW DINNER: het meest sensationele en interactieve moorddiner!

Wij ontwierpen een exclusieve formule, een nieuwe real-life-sensatie die gasten volledig meesleurt in een levensechte film. Een ervaring van een uniek dinner-event waar de gasten centraal staan en waar spanning en sensatie onze meesters zijn.

Alle info, media en tickets kan je terugvinden op onze website www.hallowdinner.be en www.facebook.com/hallowdinner of
bekijk een selectie uit onze fotogalerij.

WONDERBRON: waar kinderdromen uitkomen!

Dit uniek spektakel is voor de kleinste en grootste bengels, een nieuwe beleving om opdrachten uit te voeren, samen met hun favoriete superhelden, prinsen en prinsessen en op zoek te gaan naar het “Wonder van de Bron”.

… een kinderdroom die werkelijkheid wordt in deze spannende, interactieve show!

Ga meteen naar onze fotogalerij.

TOVERKRAAM: magische drankjes en hapjes!

Laat je kinderen verwonderd genieten van de magie van onze gezonde drankjes en hapjes, geserveerd door prinsessen, tovenaars, superhelden en nog vele andere figuren uit hun droomwereld…

De ouders belonen we met een zeer verleidelijk aperitiefje of degustiefje, uitgeschonken door leden van de Maffia of mysterieuze horror-figuren, maar misschien heb je vandaag geluk en staan er acteurs uit Baywatch voor je klaar!

Breng magie naar jouw privé-feest, verjaardagsfeest, familiefeest, communie, school, jeugdbeweging, alsook naar je bedrijfsevent of voorstelling.

Een voorstelling bekijken?

PAYBACK TEAM: de betere verborgen camera-stunts!

We sturen een undercover team van geselecteerde acteurs naar je vrienden, kennissen, familie, collega’s of personeel, met een sterk scenario en… verborgen camera’s! 
Na afloop en montage ontvang je de opnames digitaal, zodat je bij de volgende bijeenkomst of personeelsfeest kan uitpakken met onuitwisbaar bewijsmateriaal.
Elk scenario wordt tot in de puntjes voorbereid, zodat ons team zonder zorgen en met indrukwekkende improvisatie, een geloofwaardig verhaal kan brengen.

Inspiratie nodig? Klik hier.

RESCUE TEAM: de enige manier om te ontsnappen zonder excuus!

Het Rescue Team kan je contacteren om je te bevrijden van een oersaai feestje of bijeenkomst! Je bent ergens in gezelschap tijdens een evenement, feestje, verjaardag, vergadering, café of waar dan ook en je wil heel graag weg maar hebt geen goed excuus om te verkondigen aan je gezelschap…
Dan contacteer je het Rescue Team! Zij komen je niet alleen op een doordachte en originele manier weghalen, ze brengen je ook ergens waar het veel leuker is, eender waar. Waanzinnig origineel…toch?

Een voorsmaakje hoe we je kunnen komen redden? Klik hier.